VERNEHJELM

MED PROFILERING

UNIKE PÅ HJELMDESIGN!

Jarlsberg Yrkesklær er alene om å tilby vernehjelm med design etter kundens ønske.
I samarbeid med Hardhats AS, har vi siden 2017 opparbeidet oss ekspertise både innen produksjon og design.
Hjelmene er CE-godkjente, og vi produserer både til bedrifter og privatpersoner.

Ofte stilte spørsmål

Metoden vi bruker krever mye forarbeid og planlegging. Per nå så har vi kun muligheten til å profilere en type vernehjelm, og modellen vi har valgt er MSA V-Gard.
Dette er en av verdens mest solgte vernehjelmer, og den passer fint med både hørselvern og hakestropp.

Det kan du. Vi har profilert opp og levert vernehjelmer til hundrevis av kunder, som ønsker sin egen profil på vernehjelmen.

Vi leverer hjelm i alle farger. Alle hjelmer produseres i CMYK fargeformatet, og vi har en «heldigital» løsning som gjør at vi enkelt kan lage flotte design.
I praksis betyr dette at vi har veldig få begrensninger i forhold til hva vi kan lage. Graderte farger, vektoriserte logoer og høykvalitets bilder kan enkelt brukes.

Utgangspunktet for at disse hjelmene eksisterer i det hele tatt, er fordi vi har opplevd at hjelmer ofte blir dårlig behandlet, kastet, mistet eller frastjålet.
En bonus med slik hjelm er at man ofte tar litt ekstra vare på den, da den skiller seg ut.

En annen positiv effekt denne hjelmen har, er at den blir veldig synlig for bedriften. Som firma ser det proft ut når alle kommer med firmaprofil fra topp til tå.

Hjelmen kan leveres med 4 punkts hakestropp. Hjelmen passer også med hørselvern, for eksempel peltor øreklokker.

Holdbarheten på hjelmen er normal, og holdbarheten på designet vil normalt sett holde mye lenger enn hjelmens levetid.

På grunn av metoden vi bruker, så er det heller ikke mulig å skrape opp designet hvis man for eksempel skulle være uheldig å miste hjelmen i bakken.

Når vi lager disse hjelmene, så er det ingen skadelige kjemikalier i bruk. Vi bruker ikke lim for å feste designet, kun mild varme og vakuum.
I noen tilfeller har vi opplevd at plastfolien kan påvirkes negativt, dersom den plasseres i områder hvor den blir utsatt for opp mot 100 varmegrader. Dette påvirker ikke hjelmen, men det kan føre til at designet ikke blir pent, eller i verste fall så kan det falle av.

HJELMTYPE

MSA V-GARD

Uventilert 1000 Volt allround hjelm, med 4-punkts Fas-Trac® III skruinnredning med komfortbånd i PVC. Integrert brem. Beskytter ned til -30° C, 440 V AC, og 1000 V AC. 30 mm slissespor for montering av tilbehør. Vekt 360 gr. Størrelse 52-64 cm

V-GARD