VI LEVERER KLÆR I YPPERSTE KVALITET

OM OSS

Velkommen til Jarlsberg Yrkesklær – din leverandør av kvalitets arbeidsklær og verneutstyr. Vi er en ledende leverandør innen vår bransje og tilbyr et bredt spekter av produkter som dekker alle behov innenfor arbeidsbekledning.

Siden oppstarten i Stokke har vi jobbet hardt for å bygge opp et rykte for kvalitet og pålitelighet. Vårt fokus på å levere produkter av høy kvalitet har gjort oss til en favoritt blant arbeidsfolk i Vestfold, og vi har nå utvidet med en ny avdeling i Vestby.

Vi tilbyr alt fra arbeidsklær og verneutstyr til vanlige plagg som gensere, t-skjorter og sokker. Vårt store utvalg sikrer at du vil finne det du trenger, uansett hva du jobber med. Vi tilbyr også varmetrykk til klær, noe som gjør at du kan få ditt firmas logo eller budskap trykket på arbeidsklærne.

Vårt siste tilskudd er digitaltrykk på artikler som meterstokker, kulepenner, stål og plastflasker og mye mer. Dette gir deg muligheten til å trykke ditt eget design på en rekke forskjellige produkter.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi er alltid på utkikk etter nye måter å forbedre oss på, og vi legger stor vekt på å yte god kundeservice. Hos Jarlsberg Yrkesklær vil du alltid finne det du trenger for å utføre jobben din på en trygg og effektiv måte.